søndag 16. september 2007

Mine første lommetøfler!


Jeg kan stolt vise frem mine første lommetøfler. Jeg har strikket dem på p.nr 3,5 (jeg finner ikke rundpinnen min i str 4), og med et garn jeg ikke aner hva heter.

Jeg tror at dette paret er i str 38/39. Jeg får ikke vist de frem slik de ser ut på foten, for disse ble altfor små til meg.

Firkanttøfler



Jeg fikk ideen og oppskrift på disse etter en forespørsel på Hobbyforum.Bildene er tatt før toving. Da var de stooore, men de krympet mye i maskina. De er strikket av Fritidsgarn og pinne nr 6.

Kaptein Sabeltannsgenser anno 2004


Sommeren 2004 skulle vi reise med tre andre familier til Kristiansand og også se forestillingen på kvelden med de eldste gutta. Selvfølgelig måtte eldstemann ha seg en Kaptein Sabeltanngenser. Så da strikket mamma en til han. Den er dessverre lite brukt, for han liker ikke ull. Dessverre så følger minstemann etter.

Tovede votter



Jeg har i et år nå hatt dilla på å lage tovede votter. Jeg lagde til alle i bhg på både eldstemann og minstemanns avdeling til jul i fjor. De ble veldig glade for gaven. I tillegg har det dryppet litt på ungene mine, og mine votter ble også endelig ferdige!

Her er mine etter bruk nå i vinter, og ett av minstemanns par. Hans er strikket av en blanding av PT3 og dobbel PT2, og har etter hans sterke ønske innslag av rosa. Dette er det eneste som holder han både varm og tørr på vinteren.