tirsdag 11. mai 2010

Epikhariia har kommet

Søndag reiste mannen min og vår gode venninne Tone til oppdretter for å hente hjem Epikhariia. Vi har vært så utrolig heldige å få vår 2 katt fra samme oppdretter som vi kjøpte Lazar av. De har gode og solide katter i oppdrettet sitt og vi er stolte over å ha katter fra dem. 

Lazar var ikke så fornøyd over å få hjem Epikhariia. Han syntes nok at hun kunne reise hjem for han murret, freste og spyttet mot henne. Hun derimot var vennlig og imøtekommende og ville mer enn gjerne kose og hilse skikkelig på han. Hun kjenner sin besøkelsestid og søkte til Tone og meg for trøst og støtte. 

Mandag morgen bar det avgårde til veterinæren for å få henne sterilisert. Hun fikk en brå start på oppholdet hos oss, men vi vurderte det dithen at det er bedre med to sjokk på en gang enn at hun skal bli vant til å være her og så skal hun utsettes for steriliseringen. Hun har på seg det veterinæren kaller for en body, men den er mistenkelig lik en tvangstrøye! Stakkars liten som skal ha på denne i nesten 2 uker. 

Det går litt bedre mellom Lazar og Epikhariia nå så vi har et håp om at de skal bli venner i løpet av noen uker. Det er mindre spytting og fresing fra Lazar og hun er mer forsiktig når hun nærmer seg han. Hun er en katt som er mer kosete enn Lazar og hun er mye mye mindre enn han. Først nå skjønner jeg akkurat hvor stor Lazar er for han er visstnok ingen liten katt ... 

Her er noen bilder av deres første møte hvor Lazar freidig gikk inn i hennes bur og la seg og bilder av stakkars lillepusen i tvangstrøye. Å kalle henne for lillepusen er egentlig frekt da hun blir 4 år i august. Hun er en stor og flott dame med en liten og vakker kropp.  

2 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer så masse med "lillepus", hun er kjempefin! Håper det går bra med tilvenningen og Lazar.Klem Annika ;)

Saga sa...

Nydelige pusekatter. De blir nok gode venner når det får gått litt tid. :-)