tirsdag 1. januar 2013

Godt nyttår!


2013

Det er mange som har nyttårsforsetter og det hadde også jeg tidligere. Det var før jeg hadde erfart mange nok ganger at nyttårsforsetter brytes raskere enn de inngås her hos meg. Så for noen år siden bestemte jeg meg for at jeg ikke skal ha noen andre nyttårsforsetter enn at jeg skal ha det moro, le mer og leve merOg jeg syns at jeg har det mer moro, har ledd mer og levd mer for hvert år som går så da kan man vel si at jeg har lykkes svært godt med mine nyttårsforsetter?

Mål derimot! Det setter jeg meg hvert år, og noen ganger er det så hårete mål at selv en hardbarket målsetter klør av mindre. I år har jeg meldt meg på flere alonger, som er det samme som at man strikker de samme tingene som flere andre. Jeg skal strikke pulsvarmere, luer, sokker og votter en mass. At jeg blir svett bare av tanken og at jeg lurer på om noen hadde blandet i sterke saker i teen min den dagen jeg meldte meg på, trenger vi ikke å snakke om. I tillegg har jeg jo en del andre ting jeg også vil strikke som ikke blir styrt av andre. Jeg har en tunika som må ferdigstilles, og jeg har en Fanagenser jeg har som mål å få ferdig til midten av februar. Og mens jeg strikker på dette skal jeg ha det kjempemoro, jeg skal le og jeg skal først og fremst leve mer. Ikke at jeg skjønner når jeg skal få tid til alt dette. 

Håper du får et kreativt og herlig 2013! 

6 kommentarer:

Vibbedille sa...

Blir et "nok å gjøre" år skjønner eg, samma her-MASSE PLANER!
Men fy søren me har det herlig ;))

Godt Nyttår og KOooOS deg mega masse!

Go`Klem fra Vibbedille ;)

Silme sa...

Jeg har som målsetning at jeg skal gjöre ferdig flere ting jeg begynner på/snakker om/burde gjöre. Listen med uferdige ting veier tyngre enn den egentlig er verdt, det handler bare om at jeg må strukturere bedre. Så inngår det i "gjöre ferdig" at jeg også kan si "Det her kommer aldri gjennomföres" og permanent skrinlegge det. Det er greit. Men ikke ha en milelang gjöreliste som jeg har dårlig samvittighet over.

Anonym sa...

Mange gode planer du har der! Det er godt å ha noe å se fram mot, noe som strekker seg mot framtiden og som gjør at man kjenner tiden drar seg framover.

Lykke til med alle prosjektene dine!

Og tusen takk for så god kommentar jeg fikk på bloggen for litt siden. Den var viktig for meg!

Barwitzki sa...

Jeg ønsker deg et herlig år 2013 med mange fantastisk ide, med glede og le.
Ha en god tid med dine kjære... og moro med strikke også.
Jeg ønsker meg litt flere lære norsk.
Hjertelig hilsen til deg Viola.

Barwitzki sa...

Hei Lisbeth jeg ønsker meg 2013 litt
flere lære norsk og jeg tenker med blogg kanskje det bli... jeg har lært
på norsk "god ting tar tid"... så jeg vil strikke god ting :-)) Men jeg har masse prosjekter også.
Jeg ønsker deg god suksess med din prosjekter. Ha et godt nytt år.

Hjertelig hilsen Viola

Tone sa...

Tror nok ikke du er den eneste som har meldt seg på litt for mange alonger ;-) he he. Men hvis vi ikke får de til så er jo ikke det noe å ta på vei for. Bare man har det gøy og koser seg ;-)