fredag 5. juni 2009

Jeg er klin hakke gal

Nei, jeg har ikke funnet ut at jeg er det før nå. Noen har litt tyngre for det enn andre *fnis*. Jeg fikk akutt låsning i illosacral (IS) leddet på høyre side i går og det resulterte i at jeg flatet ut på sofaen med smertestillende og ispose. Og selvfølgelig en pc bygget såpass opp at jeg kunne surfe. For dem som ikke er så kjent med anatomien så er det bekkenleddet i ryggen, sånn omtrent i korsryggen. Mitt låste seg så hele meg ble skjev.

Surfingen førte meg inn på et av flere forum jeg er medlem av, nemlig Hobbyboden. Der ble jeg sterkt fristet til å delta i en utfordring om man kan kalle det for det, på et annet forum jeg er medlem på nemlig Ravelry. Utfordringen går ut på at man skal strikke 52 par sokker fra 1. juni i år til og med mai 2010, altså neste år. Det er ett sokkepar i uka det! Og det for en strikker som vanligvis strikker maks ett par i året... Så ja jeg er klin hakke gal. 

Nå er det slik at det skjer jo ikke noe om man ikke klarer målet. Og målet mitt er at dette skal gjøre at jeg får strikket flere sokker og om jeg får til det er mitt mål oppnådd. Så får jeg heller leve med skammen over at jeg ikke klarte alle parene. Jeg fikk et tips om at prematursokker også teller med så jeg ser for meg at jeg bruker hele mai neste år på å produsere prematursokker *lol*

Her er mitt første par som er påbegynt nå. De skal etter planen passe til Jonas og lages i On-Line garn. Bruker pinne nr 2.5 og 3 og sokkene passer nok perfekt oppi gummistøvlene en sur høstdag på skolen.  Bildet er tatt i mørten med mobilen så det ser litt rart ut. Men akk så kult det er å strikke med selvstripende garn! Jonas elsker fargene så det passer jo bra. Det er blå, grønn. svart og grått som er fargene i garnet. Og det blir neppe to like par sokker.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Stakkars deg da! Kos deg med strikkingen :) Ja, du må være gal. 52 par sokker - skal du selge sokker på julebasaren du da ;)
Ha god bedring og stor klem

sissel sa...

Høres ikke godt ut den ryggen din. Stakkar, men greier du strikke sokker burde vette holde ;) God bedring

Blammy sa...

Jammen mange sokker det.. skulle vel også kommet meg i strikkingen,, men har så mange andre ting å holde på med... Har nå liggende et nøste on line her som skal bli til høst lester til knetta.. Lurer jammen på om jeg får garn igjen til små lester til barnebarnet.. Koselig blogg du har. Ønsker deg god bedring og ha en fin uke videre